Akciós bútorok! Nézzen körül termékeink köztött.

Keresés
Akciók Több száz Ez igen!
 • -11% Monroe sarok kanapé
Rendelés és Szállítás

Nem kell mást tennie, ha meg tetszett egyik ülőgarnitúránk vagy más termékünk csak vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt megteheti több féle képpen, akár fel is hívhat minket de kérhet vissza hívást is amikor kollégánk fel hívja önt. A telefonbeszélgetésünk alkalmával mindent el mondunk önnek a kinézet ülőgarnitúráról vagy más termékeinkről, azok rendeléséről vagy azonnali vásárlásáról, kollégánk segít ha a kinézet termék még sem jó valamiért. ajánl önnek hasonló terméket, mond más alternatívát, mert nekünk a legfontosabb az elégedett vásárló.

A vásárlás mente egyszerű, az önnel le egyeztett termékről kitöltünk egy megrendelő lapot, ez alapján ki fizet egy elöleget vagy ha úgy szeretné a teljes vétel árat és már el is indítottuk a folyamatot. Ha a termék bent van raktárunkban akkor a szállító felveszi önnel a kapcsolatot és megbeszélnek egy szállítási időpontot, kollégáink rugalmasan több éves szakmai referenciával rendelkeznek igy a megvásárolt bútorai pontosan és precízen kiszállításra kerülnek a kiválasztott időben. Szállító kollégáink ki viszik önnek a bútorokat az ország határain belül bárhová, akár emeletre is természetesen, és fizetnie a fennmaradó részt ha van már csak otthon a szállítónak kell, számlát és a garancia jegyet viszi magával.

Monroe sarok kanapé

 • Régi ár:

  549 000,-Ft

  Kedvezményes ár:

  489 000,-Ft

Leírás

Egyszerű, nagyon kényelmes, ágyazható ülőgarnitúra ágyneműtartóval, mindennapi alvásra, ülőmagasság 41 cm, ülőmélység 56 cm. AQUACLEAN technológia. • Ülőrész: elasztikus hodeg habszivacs
 • Hátrész: szilikongranulátum
 • Váz: bükk
 • Ágyszerkezet: Delfín 120 x 190 cm mindennapi alvásra
 • Lábak: fa, fém – króm

  Méretek


  232x170 cm

  Ülőmélység: 56 cm
  Ülőmagasság: 41 cm

 • Kérek egy vissza hívást, érdekel ez a termék!

  Kérje kollégánk vissza hívását, akár meg vásárolni szeretné vagy csak érdeklődik, vagy ha valami nem egyértelmű. Várjuk jelentkezését és vissza hívjuk önt, ezt a telefonhívás önnek ingyenes és semmi kötelezettséggel nem jár, de ha szeretne azt is megteheti.  Megosztás:

  Kapcsolodó termék(ek)

  Új termékek

  -9% Artemisz multirelax u-form Artemisz multirelax u-form

  ..

  819 000,-Ft 899 000,-Ft

  -10% Artemisz multirelax kicsi sarokkanapé Artemisz multirelax kicsi sarokkanapé

  ..

  629 000,-Ft 699 000,-Ft