Akciós bútorok! Nézzen körül termékeink köztött.

Keresés
Akciók Több száz Ez igen!

RÓLUNK

A kanapétár üdvözli önt, több éves kereskedelmi tevékenységünk alatt hivatásunkká válta a vevőink kiszolgálása. Számunkra a legfontosabb az elégedet és boldog vevő. Hazudnánk ha azt mondanánk, hogy ez mindig sikerül, időnként kapunk extrém vagy komplex kéréseket, amik nem kivitelezhetők, szinte se hogysem de ilyenkor is megtaláljuk azt ami a legközelebb áll az igényekhez.

Kínálatunk éppen ezért nagy és folyamatosan fejlődik, bővül, hogy váráslóink igényének megfeleljen, ezért mikor hív minket kérdezzen bátran, olyan bútorról is amit nem lát oldalunkon, és mi megszerezzük önnek.

A vásárlás a legegyszerűbb nálunk, csak telefonál és kollégánk máris fel méri az ön igényeit, ez alapján már nagyjából tudjuk mi lesz az ön elképzelése és álma és mi ezt megpróbáljuk maximálisan teljesíteni. Így ha bármi kérdése van vagy rendelne, vagy meglátogatna minket személyesen telefonáljon, egyeztessünk és üzletkötőnk mikor ön jön csak önökkel foglakozik majd és segít felvázolni minden lehetőséget. Mi nem a nagy multik üzletpolitikáját követjük, mikor a vásárló magára van hagyva éscsak 5 perc figyelmet szánnak rá mikor fizetni szeretne, nekünk fontos a személyes baráti kontakt, a kellemes légkör és a türelmes kiszolgálás. Keressen minket bizalommal várjuk szeretettel!


Kanapétár csapata!