Akciós bútorok! Nézzen körül termékeink köztött.

Keresés
Akciók Több száz Ez igen!
 • -10% Sokrates U alakú kanapé
Rendelés és Szállítás

Nem kell mást tennie, ha meg tetszett egyik ülőgarnitúránk vagy más termékünk csak vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt megteheti több féle képpen, akár fel is hívhat minket de kérhet vissza hívást is amikor kollégánk fel hívja önt. A telefonbeszélgetésünk alkalmával mindent el mondunk önnek a kinézet ülőgarnitúráról vagy más termékeinkről, azok rendeléséről vagy azonnali vásárlásáról, kollégánk segít ha a kinézet termék még sem jó valamiért. ajánl önnek hasonló terméket, mond más alternatívát, mert nekünk a legfontosabb az elégedett vásárló.

A vásárlás mente egyszerű, az önnel le egyeztett termékről kitöltünk egy megrendelő lapot, ez alapján ki fizet egy elöleget vagy ha úgy szeretné a teljes vétel árat és már el is indítottuk a folyamatot. Ha a termék bent van raktárunkban akkor a szállító felveszi önnel a kapcsolatot és megbeszélnek egy szállítási időpontot, kollégáink rugalmasan több éves szakmai referenciával rendelkeznek igy a megvásárolt bútorai pontosan és precízen kiszállításra kerülnek a kiválasztott időben. Szállító kollégáink ki viszik önnek a bútorokat az ország határain belül bárhová, akár emeletre is természetesen, és fizetnie a fennmaradó részt ha van már csak otthon a szállítónak kell, számlát és a garancia jegyet viszi magával.

Sokrates U alakú kanapé

 • Régi ár:

  1 099 000,-Ft

  Kedvezményes ár:

  990 000,-Ft

Leírás
 • Az ágyazható ülőgarnitúra felett sem kell hosszú ideig filozofálni, mert ez a legalkalmasabb az Ön nappalijába

Méretek

Ülőmélység: 60 cm
Ülőmagasság: 42 cm

 • Ülőrész: hullámrúgó + elasztikus hideg habszivacs
 • Hátrész: elasztikus hideg habszivacs
 • Váz: bükk
 • Lábak: fa, fém-króm
 • Ágyszerkezet: SEDALIFT mindennapi alvásra

 • 100 féle színben és anyagban elérhető!!!

Kérek egy vissza hívást, érdekel ez a termék!

Kérje kollégánk vissza hívását, akár meg vásárolni szeretné vagy csak érdeklődik, vagy ha valami nem egyértelmű. Várjuk jelentkezését és vissza hívjuk önt, ezt a telefonhívás önnek ingyenes és semmi kötelezettséggel nem jár, de ha szeretne azt is megteheti.Megosztás:

Kapcsolodó termék(ek)

Új termékek

-9% Artemisz multirelax u-form Artemisz multirelax u-form

..

819 000,-Ft 899 000,-Ft

-10% Artemisz multirelax kicsi sarokkanapé Artemisz multirelax kicsi sarokkanapé

..

629 000,-Ft 699 000,-Ft