Akciós bútorok! Nézzen körül termékeink köztött.

Keresés
Akciók Több száz Ez igen!
 • -9% Maya LUX sarok kanapé
Rendelés és Szállítás

Nem kell mást tennie, ha meg tetszett egyik ülőgarnitúránk vagy más termékünk csak vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt megteheti több féle képpen, akár fel is hívhat minket de kérhet vissza hívást is amikor kollégánk fel hívja önt. A telefonbeszélgetésünk alkalmával mindent el mondunk önnek a kinézet ülőgarnitúráról vagy más termékeinkről, azok rendeléséről vagy azonnali vásárlásáról, kollégánk segít ha a kinézet termék még sem jó valamiért. ajánl önnek hasonló terméket, mond más alternatívát, mert nekünk a legfontosabb az elégedett vásárló.

A vásárlás mente egyszerű, az önnel le egyeztett termékről kitöltünk egy megrendelő lapot, ez alapján ki fizet egy elöleget vagy ha úgy szeretné a teljes vétel árat és már el is indítottuk a folyamatot. Ha a termék bent van raktárunkban akkor a szállító felveszi önnel a kapcsolatot és megbeszélnek egy szállítási időpontot, kollégáink rugalmasan több éves szakmai referenciával rendelkeznek igy a megvásárolt bútorai pontosan és precízen kiszállításra kerülnek a kiválasztott időben. Szállító kollégáink ki viszik önnek a bútorokat az ország határain belül bárhová, akár emeletre is természetesen, és fizetnie a fennmaradó részt ha van már csak otthon a szállítónak kell, számlát és a garancia jegyet viszi magával.

Maya LUX sarok kanapé

 • Régi ár:

  469 000,-Ft

  Kedvezményes ár:

  429 000,-Ft

Leírás

Fantasztikus megoldás azok számára, akik egyszerre szeretnék megoldani egy franciaágy és egy sarokkanapé előnyét. Puhább felületet kedvelőknek ajánlott, melyet a beépített fedőmatrac biztosít. Kérhető alap kivitelben is melyen egy keményebb fekvőfelület található meg. 


FUNKCIÓI:

 • KIÁGYAZHATÓ ALVÁSFUNKCIÓ, AMELYNEK FEÜLETE 200X164 CM
 • ÁGYNEMŰTARTÓS

MÉRETEI:

 • 300x215 cm

 • Szélesség:300 cm
 • Mélység: 215 cm • Ülésmagasság: 50 cm
 • Ülésmélység: - cm
 • Háttámla magasság: 81 cm

  100 féle színben és anyagban elérhető!!!


Kérek egy vissza hívást, érdekel ez a termék!

Kérje kollégánk vissza hívását, akár meg vásárolni szeretné vagy csak érdeklődik, vagy ha valami nem egyértelmű. Várjuk jelentkezését és vissza hívjuk önt, ezt a telefonhívás önnek ingyenes és semmi kötelezettséggel nem jár, de ha szeretne azt is megteheti.Megosztás:

Új termékek

-9% Artemisz multirelax u-form Artemisz multirelax u-form

..

819 000,-Ft 899 000,-Ft

-10% Artemisz multirelax kicsi sarokkanapé Artemisz multirelax kicsi sarokkanapé

..

629 000,-Ft 699 000,-Ft