Akciós bútorok! Nézzen körül termékeink köztött.

Search
Akciók Ez igen!
Rendelés és Szállítás

Nem kell mást tennie, ha meg tetszett egyik ülőgarnitúránk vagy más termékünk csak vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt megteheti több féle képpen, akár fel is hívhat minket de kérhet vissza hívást is amikor kollégánk fel hívja önt. A telefonbeszélgetésünk alkalmával mindent el mondunk önnek a kinézet ülőgarnitúráról vagy más termékeinkről, azok rendeléséről vagy azonnali vásárlásáról, kollégánk segít ha a kinézet termék még sem jó valamiért. ajánl önnek hasonló terméket, mond más alternatívát, mert nekünk a legfontosabb az elégedett vásárló.

A vásárlás mente egyszerű, az önnel le egyeztett termékről kitöltünk egy megrendelő lapot, ez alapján ki fizet egy elöleget vagy ha úgy szeretné a teljes vétel árat és már el is indítottuk a folyamatot. Ha a termék bent van raktárunkban akkor a szállító felveszi önnel a kapcsolatot és megbeszélnek egy szállítási időpontot, kollégáink rugalmasan több éves szakmai referenciával rendelkeznek igy a megvásárolt bútorai pontosan és precízen kiszállításra kerülnek a kiválasztott időben. Szállító kollégáink ki viszik önnek a bútorokat az ország határain belül bárhová, akár emeletre is természetesen, és fizetnie a fennmaradó részt ha van már csak otthon a szállítónak kell, számlát és a garancia jegyet viszi magával.

MARK SAROK KANAPÉ

 • 599thousand_point000,-Ft

Description

 • Ülőrész: hullámrúgó és hideg habszivacs
 • Váz: bükk
 • Ágyszerkezet: BELGA – alkalmi alvásra
 • Lábak: fa, fém
 • Állítható fejtámlák
 • ágyazható ülőgarnitúra elemes vagy atipikus, méretre szabott részekből is kirakható

  Méretek

  Ülőmélység: 57 cm
  Ülőmagasság: 48 cm

 • text_callmetitle

  text_calldescrpit  text_share

  Related Products

  Latest

  speedway kicsi sarokkanapé

  REMEK CSALÁDI KANAPÉ HATALMAS FELÜLETEKKEL. KÉNYELMES ÜLÉSMÉLYSÉGE AKÁR ÁGYAZHATÓ RÉSZ HASZNÁLATA NÉLKÜL IS KIMAGASLÓ KÉNYELMET NYÚJT! HR HAB FELÜLETE..

  279thousand_point000,-Ft

  monza u alak kanapé

  REMEK CSALÁDI KANAPÉ HATALMAS FELÜLETEKKEL. kényelmes ÜLÉSMÉLYSÉGE AKÁR ÁGYAZHATÓ RÉSZ HASZNÁLATA NÉLKÜL IS KIMAGASLÓ KÉNYELMET NYÚJT! HR HAB FELÜLETE..

  449thousand_point000,-Ft

  A  Ottawa sarokülők egy textílbőr és szövet kombinációból készülő, klasszikus sarokülő.Kis méretének és megfizethető árának k..

  219thousand_point900,-Ft

  A Deniel saroküllő zsenilia felülettel készül, mely hihetetlen kényelmessé varázsolja.Kis méretének és megfizethető árának kö..

  199thousand_point000,-Ft