Akciós bútorok! Nézzen körül termékeink köztött.

Keresés
Akciók Ez igen!
Rendelés és Szállítás

Nem kell mást tennie, ha meg tetszett egyik ülőgarnitúránk vagy más termékünk csak vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt megteheti több féle képpen, akár fel is hívhat minket de kérhet vissza hívást is amikor kollégánk fel hívja önt. A telefonbeszélgetésünk alkalmával mindent el mondunk önnek a kinézet ülőgarnitúráról vagy más termékeinkről, azok rendeléséről vagy azonnali vásárlásáról, kollégánk segít ha a kinézet termék még sem jó valamiért. ajánl önnek hasonló terméket, mond más alternatívát, mert nekünk a legfontosabb az elégedett vásárló.

A vásárlás mente egyszerű, az önnel le egyeztett termékről kitöltünk egy megrendelő lapot, ez alapján ki fizet egy elöleget vagy ha úgy szeretné a teljes vétel árat és már el is indítottuk a folyamatot. Ha a termék bent van raktárunkban akkor a szállító felveszi önnel a kapcsolatot és megbeszélnek egy szállítási időpontot, kollégáink rugalmasan több éves szakmai referenciával rendelkeznek igy a megvásárolt bútorai pontosan és precízen kiszállításra kerülnek a kiválasztott időben. Szállító kollégáink ki viszik önnek a bútorokat az ország határain belül bárhová, akár emeletre is természetesen, és fizetnie a fennmaradó részt ha van már csak otthon a szállítónak kell, számlát és a garancia jegyet viszi magával.

Planet 3-2-1 bőr ülőgarnitúra

 • 469 000,-Ft

Leírás

A Planet 3-2-1 bőr ülőgarnitúra család egy különleges, exclusive kialakítú bútorcsalád. A kényelmes ülések kafái alatt, gözölt hajlított különleges fa ívek találhatók ami még fokozza exkluzivitásást. Az elemek magukban is megvásárolhatók igy tetszöleg összeállítás alakítható ki.

 • Nem ágyazható, fixes kialakítású
 • Kényelmes magas háttámla
 • Kiegészítő fejtámlákkal
 • Kényelmes karátmaszok
 • Tömör fém matt fekete (kapható színek: króm vagy réz)
 • Kézzel varrott bőr
 • Puffal is kérhető
 • Memoriahabos és hullámrugós üléskomfort
 • Elegánsan ívelt fa kartámaszok bőr borítással

Méretei:

 • 3-as elem méretei: 224x99cm
 • 2-es elem méretei: 174x99cm
 • Fotel méretei: 114x99cm

Rendlehető teszölegesen színekben és anyagban.
Tetszőleges alak kialakítható a modulos elrendezésnek köszönhetően.
Ami azt jelenti lehet széles sarok, nagy U alak, egyedi méretű, színte bármi.

Kérek egy vissza hívást, érdekel ez a termék!

Kérje kollégánk vissza hívását, akár meg vásárolni szeretné vagy csak érdeklődik, vagy ha valami nem egyértelmű. Várjuk jelentkezését és vissza hívjuk önt, ezt a telefonhívás önnek ingyenes és semmi kötelezettséggel nem jár, de ha szeretne azt is megteheti.Megosztás:

Kapcsolodó termék(ek)

Új termékek

speedway kicsi sarokkanapé

REMEK CSALÁDI KANAPÉ HATALMAS FELÜLETEKKEL. KÉNYELMES ÜLÉSMÉLYSÉGE AKÁR ÁGYAZHATÓ RÉSZ HASZNÁLATA NÉLKÜL IS KIMAGASLÓ KÉNYELMET NYÚJT! HR HAB FELÜLETE..

279 000,-Ft

monza u alak kanapé

REMEK CSALÁDI KANAPÉ HATALMAS FELÜLETEKKEL. kényelmes ÜLÉSMÉLYSÉGE AKÁR ÁGYAZHATÓ RÉSZ HASZNÁLATA NÉLKÜL IS KIMAGASLÓ KÉNYELMET NYÚJT! HR HAB FELÜLETE..

449 000,-Ft

A  Ottawa sarokülők egy textílbőr és szövet kombinációból készülő, klasszikus sarokülő.Kis méretének és megfizethető árának k..

219 900,-Ft

A Deniel saroküllő zsenilia felülettel készül, mely hihetetlen kényelmessé varázsolja.Kis méretének és megfizethető árának kö..

199 000,-Ft